Iloinen joulutapahtuma kokosi kylän yhteen 8.12.2018

isolahti/ joulukuu 7, 2018/ Yleinen

Muuramen Isolahden koulun oppilaat leipoivat kauniita piparkakkutaloja ja askartelivat upeita koristeita kylän joulutapahtumaan. Koristeita olivat askarrelleet myös ryhmäperhepäiväkoti Kuusipuun lapset.

Koululaiset Alli Saukonoja ja Inga Virtanen olivat reippaina myyjinä vanhempainkerhon kahviossa, jonka tuotolla tuetaan Isolahden koulun oppilaita.

Lähes 200 kävijää noin 530 asukkaan kylälle houkutelleen joulutapahtuman toteuttivat Isolahden kyläyhdistys ry ja Isolahden koulun vanhempainkerho. Tapahtumassa raikasivat myös kauneimmat joululaulut Muuramen seurakunnan johdolla.

Isolahdessa on viime kuukaudet eletty jännityksessä, kun koulun tulevaisuus 3–6 luokkien osalta on ollut yllättäen vaakalaudalla. Nyt joulunviettoon siirrytään toiveikkaina, sillä Muuramen kunnan tuoreen päätöksen mukaan lukuvuosi 2019–20 mennään kokonaisella alakoululla ja eri vaihtoehtoja selvitetään perusteellisesti.

Share this Post