Koti Isolahteen? Hae 5000 m² tonttia 29.11.19 mennessä!

isolahti/ marraskuu 16, 2019/ Yleinen

Haaveissa kunnon kokoinen tontti maaseudun rauhasta, mutta läheltä kaupunkia? Unelmana koti lapsiystävällisessä ympäristössä, koulun ja päivähoidon lähellä? Hae nyt tonttia Muuramen Isolahden kylältä! Muuramen kunnan tonttien hakuaika on 4.-29.11.2019.

Eloisa kylämme sijaitsee vain noin 15 kilometrin päässä sekä Jyväskylän että Muuramen keskustoista. Muuramen kunta myy Isolahden osayleiskaava-alueelta erikokoisia rakennuspaikkoja (Pukkimäentie ja Niinilähde). Pukkimäentien rakennuspaikat ovat noin 5000 m² määräaloja, Niinilähteen tonttien koot vaihtelevat noin 3500 m² aina yli 10 000 m².

Tarkemmat tiedot Muuramen kunnan sivuilta. (Isolahden tontit sivun alaosassa).

Isolahden tontit kartalla (Kuva: Muuramen kunnan internetsivut)
Share this Post