Muuramen timantti sädehti Rakennusmessuilla

isolahti/ maaliskuu 10, 2019/ Yleinen

Isolahden 530 asukkaan kylän piste Jyväskylän rakennusmessuilla 8.-10.3.2019 herätti kävijöissä ihastusta ja kiinnostusta. Pisteellä Isolahden kyläyhdistyksen vapaaehtoiset tekivät messuvierailijoille tutuksi ”Muuramen timanttia”.

Meillä Isolahdessa on upea kylä ja toimelias kyläyhteisö. Saamme nauttia asumisesta luonnon lähellä vain 10 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä ja Muuramen kuntakeskuksesta. Meillä on kylän sydämenä ikioma, kokonainen kyläkoulu jonka aiomme tulevaisuudessakin säilyttää, ja kylällä paljon lapsia. Vapaita tonttejakin uusille asukkaille löytyy. Halusimme tulla Rakennusmessuille kohtaamaan ihmisiä ja kertomaan muillekin siitä, millainen timantti meidän Isolahti on.”, kertoo Isolahden messuväki.

Isolahden pisteellä kävi kolmen päivän aikana jatkuva kuhina ja tonttiesitteet menivät kuumille kiville. Moni Isolahdesta kiinnostunut kertoi etsivänsä paikkaa kodille nimenomaan maaseutumaisesta ympäristöstä. Tieto omasta 1-6-luokkien kyläkoulusta kasvatti mielenkiintoa entisestään ja useat perheet pysähtyivät keskustelemaan pitkäksi toviksi.

Yhteensä Isolahden pisteellä kohtaamisia messukävijöiden kanssa oli noin 700. Isolahdesta tulevaisuuden asuinpaikkana vahvasti kiinnostuneita oli useita kymmeniä.

Kiitos kaikille messujärjestelyihin osallistuneille timanttisille vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille Ledimainos Oy:lle ja Sloganille.

Share this Post